РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Енергозберігаючі вікна – це сучасно та природньо

Експерти розповіли, на що треба звертати увагу при виборі енергозберігаючих вікон
1941 10.12.2020 в 09:34




Якщо Ви досить високо ціните власний комфорт та хочете сповна використати можливість заощадити, то енергозберігаючі вікна від компанії-виробника Віконда– це Ваш гарний вибір, а інформація є на vikonda.ua/ua/. Але у кожного розумного покупця може виникнути питання – чим відрізняються такі вікна від звичайних та більш дешевих? Саме в цьому Ви маєте зручну можливість розібратись вже далі.


Про головні моменти коротко

Ви напевне пам’ятаєте, що як товар у вільному доступі та по доступній вартості пластикові вікна в армованому профілі з’явились відносно нещодавно. Тільки но покупець звик до цього товару, як виробники пропонують новий товар – металопластикові вікна, створені за новітньою енергозберігаючою технологією.

Пересічний користувач не зовсім розуміє, чим вони такі особливі, бо зовні особливостей не видно. Але факт того, що ціна такого товару суттєво відрізняється. У потенційного покупця може виникнути питання – чи варто затрачуватись на таке вікно? Щоб отримати більш-менш реальну відповідь, треба розібратись моментах та знайти відповідь на такі супутні питання:

  • Які матеріали використовував виробник, при виготовленні своїх вікон?
  • Які особливості має конструкція віконного профілю?
  • Яка кількість камер у профілі?
  • Скільки см має товщина склопакету?


Слід зазначити, що на якість та ефективність використання такого вікна також впливає фізичний стан віконної ніші. Самі матеріали (цегла або бетонна плита) можуть мати пошкодження або дефекти, що спричинятиме протяги та випускатиме тепло з приміщення.

Стосовно питань, які були перераховані вище, то багато залежить від промислової політики виробника. Віконда – це та компанія-виробник, котра вже багато років викликає стовідсоткову довіру покупця. При виготовленні таких вікон, які заощадять Ваші кошти на опаленні, використовуються тільки матеріали високої якості. Конструктивно вікна продумані до дрібниць, що робить їх довговічними та практично комфортними до використання.


Якість та розумна ціна у пріоритеті

Енергоефективні технології, реалізовані у сучасній віконній конструкції від Віконда – це виважене поєднання розумної ціни, безперечної якості матеріалів та високої надійності конструкції. Виробник в першу чергу звертає увагу на такі моменти:

  1. Конструкція віконної рами, яка по загальноприйнятим стандартам не може займати більше 1/5 частини площі всього скління. Стосовно додаткового моменту, то внутрішня частина має бути заповнена утеплювачем, а сама рама повинна мати армований каркас;
  2. Склопакет, котрий складається з декількох скляних екранів. Усередині порожнини має міститись спеціальний газ, що перешкоджатиме швидкому охолодженню приміщення. У даному випадку газ являється надійним теплоізолянтом:
  3. Скло обов’язково має спеціальне покриття-ізолянт, котрий перешкоджає швидкому виходу тепла. Достатньо тонкого слою на поверхні, щоб тепло не виходило на зовні;
  4. Наявність зручного механізму переключення сезонних режимів обов’язкова – це необхідно для створення комфортних умов користування та оптимального підтримання рівня вологи.


Якщо для Вас у пріоритеті саме заощадження, то варто дізнатись більше про пропозицію перевіреного на українському ринку виробника якісних вікон.



Джерело: компанія «Вікна Віконда»
Інформація опублікована на правах реклами

Похожие статьи:
30.08.2023
1490
Якість, довговічність та ефективність роботи пластикового вікна в майбутньому залежить не тільки від...
22.11.2022
1848
Читайте, на что необходимо обратить внимание, чтобы выбрать качественные металлопластиковые окн...
0001