РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.221 EUR: 42.367
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.221
EUR 40.000 41.000 42.367
USD 38.950 39.359 39.221
EUR 41.950 42.680 42.367
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Квадратний світ» водостічних систем Galeco

Спеціалісти Galeco розповіли про різноманітність вибору і інноваційність рішень у водостічних системах з прямокутного профілю
3823 21.07.2020 в 06:09


Усі ми не перший рік спостерігаємо як в Україні відбуваються зміни клімату - теплі зими і спекотне літо, сезони дощів. Наслідки непередбачуваної та мінливої ​​погоди можуть бути дуже серйозними, оскільки існує ймовірність затікання води під фундамент будинку, появи проблем з покрівлею, обробкою фасаду чи цвіллю і грибком в підвальних приміщеннях. 

Для того, щоб вберегти свій дім від вологості при будь-якій погоді, потрібно обирати якісні водостічні системи. Дуже важливо, щоб матеріал витримав надмірну посуху під пекучим сонцем, та не боявся витримувати значні перепади температури, що стосується як літньої пори року, так і зимової. Крім того, дуже важливі механічні навантаження, оскільки може падати град або сніг.

Ми рекомендуємо обирати тільки якісні і перевірені роками водостічні системи. Компанія Galeco - лідер з виготовлення і дистрибуції водостічних систем, яка пропонує європейську якість, сучасні і надійні рішення, які збережуть Ваш дім не тільки Вашим дітям, але і внукам. Адже  компанія у своїй пропозиції використовує технології, що дозволяють значно збільшити витривалість своїх водостічних систем навіть при досить відчутних  механічних ударах.

У своєму арсеналі, крім класичних водостоків, компанія Galeco пропонує інноваційні рішення -  системи прямокутного профілю із преміальної групи товарів «Квадратний світ»: пластикова водостічна система Galeco PVC², сталева водостічна система Galeco STAL² та прихована водостічна система Galeco BEZOKAPOWY.

 

Які ж переваги преміальних систем!? Отже, пластикова водостічна система Galeco PVC² - це сучасне рішення, яке дає нові, широкі  можливості архітекторам, а покупцям - якість та гарантію на довгі роки. Особливістю водостічної системи є нова сучасна квадратна форма ринви і водостічної труби. Вона не лише красиво виглядає, але й функціонально є більш досконалою, ніж її круглі аналоги. А саме, широка й глибока форма ринви захищає будинок від протікання та стійка до атмосферної корозії. Завдяки застосуванню спеціально відібраного ПВХ-матеріалу отримуємо найвищу стійкість до ультрафіолетового випромінювання та високий блиск, отриманий в процесі екструзії. Крім того, за допомогою спеціально розроблених CAD креслень, архітекторам і дизайнерам легше включити систему в проект.

Сталева водостічна система Galeco STAL² - естетика для вимогливих людей. Це рішення, яке ідеально вписується в зовнішній вигляд будинку. Водостічні труби Galeco STAL² виведені на фасад будівлі, що робить їх сучасною окрасою будівлі, а спеціально розроблена маскуюча планка дозволяє приховати передню частину ринви і обшити карнизний звис декоративним софітом Galeco NOVA. Особливість монтажу системи дозволяє дуже легко вставити панель софіту з ефектом гладкої поверхні карнизу. Крім того, планка легко демонтується при проведенні  робіт по обслуговуванню водостічної системи.

Прихована система Galeco BEZOKAPOWY - інноваційне рішення, що дозволяє легко приховати ринву і водостічні труби в фасад будинку, незалежно від того, облицьований він штукатуркою, цеглою чи плиткою. Завдяки системному вирішенні естетично прихованого монтажу системи можна втілювати в життя навіть найсучасніші проекти будинків, без необхідності традиційного монтажу труб зовні фасаду.

 

На додаток, усі водостічні системи Galecо дають можливість дбати про збереження довкілля, адже з ними можна використовувати дощову воду для поливу саду або  у технічних цілях.  Тому не вагайтеся, а обирайте перевірених досвідом і роками компанію Galecо.  Детальніше про водостічні системи читайте на сайті: www.galeco.com.ua.  

Отож, Galecо дбає про своїх клієнтів, розробляючи сучасні новинки, дарує їм надійний захист будинку на довгі роки!

 
Оксана Романець

Інформація опублікована на правах реклами
Джерело: Galeco

Похожие статьи:
25.09.2019
2489
Люкарны или мансардные окна: что выбрать?...
03.10.2023
2724
Напередодні зими дуже важливо перевірити стан покрівлі вашого будинку і виявити, чи потребує вона ре...
18.10.2022
789
Читайте, які переваги має мембранна покрівля і яке обладнання необхідне для її якісного монтажу...
0001