РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Особливості техніки для підземних робіт PAUS

Дізнайтесь завдяки чому самоскиди PAUS вдало застосовуються по всьому світу
1268 06.03.2020 в 10:18

Величезний асортимент німецького виробника техніки Hermann Paus Maschinenfabrick GmbH займає важливе місце у виконанні підземних гірничих робіт і тунелебудування для багатьох підприємств. Це вантажно-доставкова техніка, самоскиди, універсальні машини з різною технікою, машини для перевезення пасажирів і спеціальне обладнання, розроблене на замовлення для різних умов експлуатації.

Підземне створення родовищ відрізняється важкими умовами праці, обмеженими розмірами підготовчих і очисних розробок, що вимагає від використовуваної техніки високого рівня надійності, легкості керування і обслуговування, продуктивності і тривалого експлуатаційного періоду. Всім цим критеріям повною мірою відповідає підземна техніка виробника PAUS, яка має досвід роботи понад 40 років і бездоганний імідж в усьому світі. Продукція розробляється і виробляється під певні гірничотехнічні умови згідно з побажаннями клієнтів.

Компанія працює під слоганом: «Люди, які піклуються». "Пріоритетне значення має тісна особиста взаємодія з клієнтами", - відзначає керуючий директор компанії Франц-Йозеф Паус.

Протягом багатьох років обладнання експлуатується на гірничодобувних виробництвах і при зведенні тунелів. З метою створення моделей з вантажністю до 18 тон PAUS працює з компанією SCHOPF разом з якою на ринок поставляють одну з найбільших лінійок вантажно-доставкових машин.

За рахунок своїх компактних розмірів самоскиди PAUS вантажністю 10-25 тон вдало застосовуються по всьому світу. Протягом десятиліть також успішно вдало експлуатуються дві різні категорії машин по 25 тонн сконструйовані на основі моделей PMKT і Universa 50. Ці категорії можуть бути обладнані змінними касетними системами, коли замість кузова впроваджена вантажна конструкція, внаслідок чого клієнт отримує багатофункціональну машину.

Характерною рисою продукції PAUS є незначна ширина, що дає можливість переміщення відбитої гірничої породи і матеріалів у гірничих виробках невеликого перетину, а також, в разі виникнення потреби, дозволяє розминутися із зустрічними транспортними засобами в тунелі при двосторонньому русі. Крім цього, навіть в разі незначної висоти виробки, коли немає можливості експлуатувати самоскиди з перекидаючим кузовом, проблему вирішує виштовхувач від PAUS, який висипає завантажений продукт з кузова.

При експлуатації технології із закладкою виробленої площі бренд PAUS відомий завдяки використанню метальної стрічки, що знаходиться на дні кузова, за допомогою якої закладний матеріал переміщується з прискоренням і цілком наповнює гірничу виробку.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами
 

Похожие статьи:
01.03.2022
2257
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001