РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Творча зона у маленькому помешканні

Для занять улюбленою справою та створення необхідної атмосфери навіть у маленькому помешканні можна знайти кілька метрів та облаштувати творчу зону. Головне – бажання й деякі деталі. Тому пропонуємо ознайомитися з можливими варіантами облаштування простору своєї мрії
2010 15.08.2019 в 10:09



Для занять улюбленою справою та створення необхідної атмосфери навіть у маленькому помешканні можна знайти кілька метрів та облаштувати творчу зону. Головне – бажання й деякі деталі. Тому пропонуємо ознайомитися з можливими варіантами облаштування простору своєї мрії.

Якщо вам потрібна тиша, аби зосередитися і зайнятися творчістю, а дорогий ремонт поки що не входить у плани, можна облаштувати відокремлене та тихе місце усього на кількох метрах квадратних, відгородивши його скляними чи іншими тонкими перегородками, ширмами, складними стулками, скажімо, у вітальні, спальні, дитячій – залежно від того, кому належатиме цей простір.

Творчу зону можна дуже зручно облаштувати на лоджії чи балконі, однак тоді вона потребуватиме утеплення, зате привабливий вигляд з вікна гарантовано.

Коридор також вдало підійде для творчої зони, але за умови наявності вільної «тупикової» стіни. Правда, тоді доведеться подбати про добре підсвічування і, як мінімум, придбати настільну лампу.

Якщо стеля у помешканні достатньої висоти, тоді у невеликій студії можна відвести місце для творчої зони на імпровізованому другому поверсі. Для компактного диванчика, стола і мольберта багато місця не потрібно, зате власний особистий простір гарантовано.
Творчість – це майже завжди безлад, бруд та плями. То ж, аби полегшити творчим особистостям прибирання та утримування своєї робочої зони у чистоті та порядку, варто для оздоблення обирати матеріали, які легко мити та чистити.

Так, для підлоги – керамічну плитку, лінолеум чи ламінат, а для фарбування стін – матеріали з ефектом миття. У цьому випадку незамінною є стійка до до миття латексна фарба Śnieżka Mattlatex. Забруднену поверхню, яка була покрита цією фарбою, легко мити, тому стіни довго зберігатимуть привабливий вигляд та не потребуватимуть частого перефарбовування.

Щодо процесу фарбування Śnieżka Mattlatex, то він є легким та приємним завдяки тому, що матеріал не розбризкується та має високу покривну здатність. Два шари фарби: і поверхні стін та стелі у творчій зоні виблискують чистотою та свіжістю.

У творчій зоні Вам може знадобитися латексна фарба з ефектом шкільної дошки. Покриття, створене нею, – просто фантастичне: по ньому можна легко писати і малювати стільки, скільки душа бажає, і так само очистити, витерши зволоженою ганчіркою чи губкою. Така фарба – неймовірна знахідка для облаштування, в першу чергу, дитячих кімнат чи дитячих творчих зон, а також кухонь, коридорів та інших місць інтенсивного використання. Пофарбовані ŚNIEŻKA PLATINIUM® MAGIС стіни можна використовувати як своєрідний записник для нотаток та реалізації творчих задумів з можливістю багаторазового змивання. Цікаво, що наносити фарбу можна на будь-які поверхні: цементні, цементно-піщані, гіпсові, гіпсокартонні, дерев’яні.


Источник: sniezka.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
12.08.2019
2820
«Galeco» в своєму асортименті пропонує не лише класичні водостічні системи, але і нестан...
27.02.2024
1587
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2434
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001