РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«Galeco» - симфонія водостічних систем

«Galeco» в своєму асортименті пропонує не лише класичні водостічні системи, але і нестандартні, сучасні рішення
2820 12.08.2019 в 09:58

Великі відкриття, компанії, успішні люди, які мотивують результатами своєї діяльності - велика і кропітка праця. Це справжні шедеври, це вкладення душі у справу. Іти вперед, що б то не стало на заваді, шукати натхнення в своїх проектах, натхнення в спілкуванні з своїми споживачами. Займатися тим, що тебе наповнює і дає енергію на розвиток. Компанія «Galeco», девіз якої «Посмішка дощеві», одна з таких. Лідера серед виробників ексклюзивних водостічних систем заснували в 1996 році в Республіці Польща. Широка пропозиція «Galeco» - це результат великого досвіду, накопиченого протягом усього періоду діяльності. Завдяки постійному розвитку, дослідженні потреб споживачів та задоволенні їх, компанія потрапила у низку провідних виробників водостічних систем Польщі, та з 2001 року активно розвивається на території України.
Успіх не відбувається сам по собі, він реалізовується крок за кроком на шляху досягнення своїх цілей. Так «Galeco» в своєму асортименті пропонує не лише класичні водостічні системи, але і нестандартні, сучасні рішення: це приховані системи для безкарнизних будинків Galeco BEZOKAPOWY; комплексні рішення водовідводу з плоских покрівель FLAT ROOFS; водостічні системи квадратного профілю з сталі чи пластику: Galeco STAL², Galeco PVC²; декоративний софіт найвищої якості - Galeco NOVA; класичні водостічні системи круглої форми: Galeco STAL, Galeco PVC.





Кожна водостічна система «Galeco» – це симфонія, це співзвуччя в якості, надійності та довголіття, що не просто збереже архітектурний стиль Вашого дому, але й доповнить його.

Розробляючи кожен продукт компанія «Galeco» детально продумує усі деталі, забезпечуючи якість і надійність на довгі роки. Так з’явився єдиний на ринку універсальний регулюючий кут, який дозволяє з’єднувати ринви під різними кутами, що заощадить час і гроші, оскільки не потрібно буде чекати на замовлення стандартного кута.

Всім водостічним системам компанія «Galeco» надає письмову гарантію, наприклад, на сталь 35 років, а на пластик 15 років. Також всі водостоки представлені широкою гамою кольорів, тож навіть найвибагливіший клієнт знайде собі систему до смаку.

Водостічні системи компанії «Galeco» розроблені в найвищій європейській якості, які на відмінно справляються із завданням відведення дощової води з даху. Недаром кажуть все, що зроблене з любов’ю приречене на успіх. Тому саме з компанією «Galeco» до усього можна знайти добре рішення і з посмішкою сприймати навіть найбільш несприятливу погоду.


Джерело: Galeco
Текст: Оксана Романець
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
27.02.2024
1587
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2435
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001