РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Забезпечення високого рівня продуктивності роторного змішувача CAT RM 500B

Як працює CAT RM 500B
2015 09.08.2019 в 10:06

CAT RM 500B

Висока продуктивність і чудова якість нерозривно пов'язані з низькими експлуатаційними витратами та витратами на технічне обслуговування CAT RM 500B.

Багатофункціональний ротор

Механізм 16-ти дюймового асфальтного ротора забезпечує максимальне зусилля відриву в процесі виконання різьби асфальту й укладеного бетону в складних ситуаціях. Матеріал переміщується за рахунок лопатей штовхача і його затримці в камері змішувача. Крім цього, ротор може експлуатуватися з метою стабілізації ґрунту, але застосування механізму з 200 різцями сприяє більшому подрібненню. Така кількість різців призводить до надмірної витрати електрики в процесі стабілізації ґрунту.

Багатофункціональний ротор забезпечує оптимальну глибину змішування. Ротор можна застосовувати з метою регенерації нещільного асфальту, якщо покриття тонке і пошкоджене.

Дроблячі валики, що входять в комплект, використовуються для оптимізації розміру матеріалу. Розміщення різців по три штуки на кінцях ротора дозволяє зчищати сипучу сировину та призводить до зниження зносу устаткування.



Комбінований ротор

Використовується з метою стабілізації ґрунту. Він ідеально підходить для різання з перемішуванням ґрунту, в випадках, коли склад матеріалу не є пріоритетним, на відміну від високої робочої швидкості. Ротор демонструє хороші результати на зв'язних ґрунтах і може застосовуватися для відкритої розробки вугілля, сланцю або вапняку. Ротор також застосовується для здійснення простих відновлювальних робіт, наприклад, для поламаних шматків асфальту.

Число різців знижено, що зменшує витрати на установку. Ротор забезпечує високу продуктивність, яка особливо виражена при глибокому різанні, так як за рахунок невеликої кількості різців для просування ротора необхідна меншу кількість електрики, в порівнянні з іншими роторами.

Ділянки матеріалу після обробки комбінованим ротором відрізняються великим розміром. Це зумовлено зниженням числа різців.

Ротор для ґрунту

Використовується, як правило, для стабілізації напівзв’язних і сипучих ґрунтів. Устаткування ідеальне для введення присадок у ґрунт, де в пріоритеті гранулометричний склад.

Конструкція оснащена литими опорами, де закріплені держаки різців. Поламані держаки знімаються і замінюються зварними держаками. Період експлуатації безпосередньо залежить від різновиду ґрунту.

C833763.jpeg
Легкість технічного обслуговування

Оптимальна продуктивність досягається завдяки максимальній технічній підготовці.

Caterpillar має хорошу репутацію, що пояснюється високою якістю, легкістю обслуговування і мінімальними експлуатаційними витратами. Модель RM 500B відрізняється такими конструктивними характеристиками, як доступ з рівня землі до елементів, що підлягають технічному обслуговуванню, клапанів для відбору проб, вказівників, винесених прес-маслянок. Це мінімізує витрати і забезпечує точне дотримання графіка обслуговування. Завдяки інновації використання обладнання стає простішим, так як вдосконалена система діагностики і сенсорний РК-екран здатні проінформувати оператора про умови, які впливають на продуктивність машини.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
01.03.2022
2278
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1693
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001