РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.221 EUR: 42.367
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.221
EUR 40.000 41.000 42.367
USD 38.950 39.359 39.221
EUR 41.950 42.680 42.367
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Бульдозер CAT 586C - багатофункціональний універсал для розчищення територій

Даний бульдозер-універсал може використовуватися для декількох видів робіт, знижуючи тим самим витрати на утримання та експлуатацію
1604 11.04.2019 в 08:28

Модель бульдозера створена, щоб ефективно розчищати території. Машина працює не перегріваючись і без накопичення сміття, що дозволяє оператору витрачати в рази менше часу на очищення. Даний бульдозер-універсал може використовуватися для декількох видів робіт, знижуючи тим самим витрати на утримання та експлуатацію.



Сфери експлуатації CAT 586C:

  • майданчики для будування об'єктів житлового та комерційного призначення;
  • площі під землевпорядкування;
  • робочі операції по формуванню і технічному обслуговуванню відводів;
  • облагородження заболочених місцевостей та ареалу існування диких тварин;
  • облаштування та культивація майданчиків з культурною рослинністю;
  • роботи з розчищення земельних угідь з метою загородження від пожеж;
  • регулювання розливів.

Справжня потужність

За рахунок системи PowerDirect Plus оптимізується продуктивність. Відстеження запитів водія і гідравлічного навісного обладнання дозволяє передавати потужність у ту точку, де вона найбільш необхідна. Двигун на 350 кінських сил і збільшений гідравлічний вузол доставляють більший обсяг масла до навісного обладнання, щоб воно швидше поверталося у початкове положення без уповільнення інших опцій.



Функціонування без перегрівів

Бульдозеру доводиться часто працювати при високих температурах, серед пилу, тому йому потрібна ефективна система охолодження і захист від накопичення бруду. Автоматичний вентилятор на реверсі ефективно охолоджує важливі вузли. Агрегат розділений на відсіки, у яких формується надлишковий тиск, що запобігає забрудненням. Повітряний потік під тиском охолоджує електроніку, датчики та інші важливі елементи протягом усієї робочої зміни.



Продуманий салон кабіни

Кабіну розробники розмістили між мостами для того, щоб забезпечити плавний хід. Салон оснащений прозорим 3-х компонентним вітровим склом, камерою заднього виду і люком у стелі для забезпечення кругового огляду. Комфорт оператору забезпечує крісло з пневматичною підвіскою, опорою для шийного відділу і спини.

Повна готовність до експлуатації

Надійна опора машини - міцні рами з перетином коробчатого типу і зчленування, у якому розміщені збільшені подвійні конічні підшипники на роликах і пальці на 76,2 мм. Розподільник, насоси та ущільнювачі гідроциліндрів пройшли серйозне тестування і отримали високу оцінку надійності. Для повної технічної готовності та продовження терміну служби бульдозер оснащений вдосконаленими кріпильними елементами гідроциліндра рульового управління, важелями з хромовим покриттям і пальцями важелів нахилу.

Відмінна стійкість і простота обслуговування

Через те, що в даній моделі двигун встановлений ззаду, вага машини рівномірно розподілена між мостами, що забезпечує чудову стійкість. В CAT 586C усі вузли, що вимагають щоденного обслуговування, легкодоступні.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
28.03.2019
1042
Грейферний пристрій GSM оснащено захисною рамою і захисними трубами, які продовжують час експлуатаці...
01.03.2022
2257
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001