РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Багатощелепні грейферні захвати Caterpillar - надійна конструкція для оптимізації робочих операцій

Грейферний пристрій GSM оснащено захисною рамою і захисними трубами, які продовжують час експлуатації штокової камери в циліндрах
1041 28.03.2019 в 07:54




Грейферні захвати

Caterpillar Work Tools — це компанія, визнана провідним постачальником навісних пристосувань для навантажувачів на колесах і екскаваторів, поставляє на ринок ряд моделей багатощелепних грейферних захватів. Устаткування адаптовано під гідравлічні екскаватори та машини для вантажно-розвантажувальних операцій, вантажопідйомність яких становить 15-75 тонн. Грейфери з безліччю «пелюсток» добре показали себе при таких роботах, як:

  • завантаження дрібного сміття;
  • завантаження будівельних балок-довгомірів;
  • завантаження кузовів машин;
  • завантаження відходів на пунктах переробки та відвантаження матеріалів.

Зі створенням цих грейферних захватів компанія Caterpillar вивела застосування даного виду обладнання на інший, значно вищий рівень. Це допомогло користувачам збільшити прибутки за рахунок можливості виконання операцій по сортуванню і навантаженню з вищою точністю і за менший час.

Міцний та продуманий пристрій захвату

У стандартній комплектації грейферний пристрій GSM оснащено захисною рамою і захисними трубами, які продовжують час експлуатації штокової камери в циліндрах. Переміщувані матеріали можуть мати різну структуру, з урахуванням цього зубці, шарнірні «пальці» та підшипники ковзання виконані з матеріалів, що відрізняються високою якістю і зносостійкістю. Шарнірні з'єднання захищають від пилу спеціальними ущільненнями, створеними за останніми технічними вимогами. Конструкція корпусу жорстка і гарантує тривалу експлуатацію. Можливі гідравлічні повороти на 360 ° і завдяки цьому грейфер може легко змінювати позиції під час роботи.

Потужність щелеп

Потужне зусилля, що створюється під час закриття щелеп, у поєднанні зі швидким відкриванням/закриванням забезпечує короткі робочі цикли та збільшує середньочасову кількість переміщуваних матеріалів.

Різноманіття модифікацій

Серед багатощелепних грейферів CAT є модифікації для виконання різних видів робіт. Моделі з п'ятьма зубцями бувають відкриті, напіввідкриті, закриті. Зубці виготовляються з дуже міцних матеріалів, наконечники (приварені) легко замінити. Варіант відкритих зубців добре себе показав при захопленні об'ємних відходів (велике каміння, залізобетонні блоки), моделі з закритими навпаки - ідеально підходять для переміщення дрібних предметів. Грейфери з напіввідкритою конструкцією зубців ефективні при захопленні радіаторів, акумуляторів, дротів, кабелів, великих побутових приладів тощо.



Модельний ряд GSM чудово поєднується з будь-яким екскаватором CAT і з будь-якими моделями екскаваторів інших виробників.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
21.03.2019
1088
В чому полягають основні переваги трубоукладальників CAT®...
01.03.2022
2256
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001