РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.670 39.998 39.604
EUR 42.260 42.900 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ви знаєте як виглядає справжня міць та надійність?

Конструкція рам дозволяє знімати надмірне навантаження при виконанні копання і навантаження в агресивних умовах.
1106 14.01.2019 в 08:38

  

Зручність технічного обслуговування

Передні і задні рами нової моделі 980L, виготовлені з високоміцних матеріалів за допомогою роботизованого зварювання, забезпечують тривалий термін служби і надійну роботу. Крім того, конструкція рам дозволяє знімати надмірне навантаження при виконанні копання і навантаження в агресивних умовах. Система шарнірної зчіпки для з'єднання передньої і задньої полурам значно збільшує несучу здатність машини.

Перевірений на практиці Z-подібний передній важільний механізм забезпечує оптимальне зусилля на ковші і зусилля підйому. Високопродуктивні ковші Cat відрізняються чудовим проникненням у відвал, високим зусиллям відриву, відмінними кутами повороту назад і більш коротким робочим циклом, що забезпечує збільшений термін служби шин, чудову паливну ефективність і виняткову продуктивність.

Завдяки поліпшеному розташуванню гідравлічних шлангів скорочується потенційний знос. Повнопотокова система фільтрації з додатковою фільтрацією контуру захищає основні компоненти і збільшує термін служби.



Зручність технічного обслуговування

Цілісний відкидний капот з бічною та задньою дверцятами забезпечує простий і швидкий доступ для щоденних перевірок рівня рідини, доступ до точок заправки палива, а також повний доступ до моторного відсіку при необхідності. Електричні і гідравлічні централізовані вузли технічного обслуговування забезпечують доступ з рівня землі до отворів S • O • S (для планового взяття проб масла), які спрощують відбір проб рідини в оптимальних точках системи циркуляції. Нові зовнішні стоянкові дискові гальма з супортом легко доступні для огляду й обслуговування. Завдяки оновленню системи охолодження з легкістю забезпечується доступ для процедури очищення і технічного обслуговування; серцевини мастилоохолоджувача гідросистеми та кондиціонера повітря висуваються, що забезпечує доступ до обох сторін у процесі очищення.

Технологія

Технології Cat LINK, такі як система Product Link ™, допомагають власникам парку машин ефективно використовувати обладнання і дозволяють знизити витрати на володіння та експлуатацію за допомогою інтерфейсу VisionLink®, завдяки якому відслідковуються важливі параметри, наприклад, розташування, години роботи, витрата палива, діагностичні коди і час простою.

Технологія Cat PAYLOAD, до якої відноситься додаткова система вимірювання продуктивності Cat, дозволяє з високою точністю зважувати матеріали, що завантажуються і транспортуються, щоб підвищити продуктивність, зменшити перевантаження і відстежувати їх переміщення. Дозволяє з легкістю проводити точне зважування на ходу, щоб допомогти операторам доставляти необхідний обсяг матеріалів і працювати з більшою ефективністю.

Стандартний сенсорний екран з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом надає користувачеві необхідну інформацію про навантаження в зручному для читання форматі. Начальники ділянки можуть отримувати дані по бездротовому зв'язку через веб-портал VisionLink для контролю продуктивності й ефективності. Технологія Cat DETECT, в яку входить вбудована камера заднього виду, покращує огляд зони позаду машини, забезпечуючи безпеку та високу ефективність роботи.

Детальніше про фронтальні навантажувачі CAT>>>

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
21.12.2018
1129
Завдяки високоякісній конструкції компонентів і ретельним випробуванням машини розробникам вдалося д...
01.03.2022
2279
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1694
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001