РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Художні рамки для фотографій, змайстровані власноруч

Є фото, на яких зафіксовані особливі моменти, їх хочеться бачити на стіні, або робочому столі вживу. Та, щоб фото не псувалося йому потрібна рамка. Дізнайтесь, як зробити художню рамку для особливого фото власноруч.
1913 16.11.2018 в 11:20




ХУДОЖНІ РАМКИ ВЛАСНОРУЧ


Цифрова епоха дала змогу зберігати та переглядати безліч фотографій безпосередньо на комп’ютері чи телефоні, котрі замінили товстелезні фотоальбоми. Проте залишаються фото, на яких зафіксовані особливі моменти. Такі фото хочеться бачити на стіні, або робочому столі вживу. Та, щоб фото не псувалося йому потрібна рамка.


Найцінніше те, що зроблено власноруч. Тож фото з особливим моментом життя потрібна власноруч зроблена рамка, щоб підсилити його позитивну енергетику. Виготовити таку рамку допоможе продукція ТМ VIDARON, а саме БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ та ЗОВНІШНІЙ ЛАК.


Для початку слід придбати дерев’яний брусок товщиною близько 20 мм та завширшки 30–50 мм. Брусок пилкою розрізаємо на заготовки під розмір фотографії. При цьому, розрізаємо брусок не прямо, а під кутом 45˚. Це дає змогу легко та міцно з’єднати бруски у рамку. Для цього використовуємо клей для склеювання деревини, який рівномірно наносимо на торці нарізаних брусків, міцно стискаємо та залишаємо у такому стані на 1-2 год. Перед склеюванням зі зворотного боку брусків необхідно вибрати паз для вставляння фото. Робимо це за допомогою ножа або ручного фрезера.

Місця з’єднання брусків додатково підсилюємо забиваючи у них металеві скобки (зі зворотного боку рамки).


Тепер можна виконати на лицевому боці художнє різьблення чи надпис – усе залежить від індивідуальних художніх здібностей.




Наступний крок – шліфування. Тут використовуємо шліфувальний папір зернистістю від 120 до 220, яким ретельно шліфуємо рамку уздовж волокон деревини. Коли шліфування завершено, очищуємо рамку від пилюки та приступаємо до опорядження.

Для початку використовуємо БЕЙЦ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON, який підкреслює природну текстуру деревини, не піднімає волокон і швидко сохне. Засіб призначений для надання деревині потрібного відтінку й доступний до використання у 13 кольорах.

Бейц наносимо тампоном, рівномірно втираючи його у поверхню деревини. У місцях різьблення слідкуємо за тим, щоб усюди була нанесена однакова кількість бейцу. Залежно від необхідної інтенсивності кольору наносимо один або два шари. Наносити другий шар бейцу можна лише після висихання першого – приблизно через 24 год. При цьому непотрібно виконувати міжшарового шліфування.

Тоновану бейцом рамку слід захистити прозорим ЗОВНІШНІМ ЛАКОМ ТМ VIDARON. Сучасна формула UV NANO-BLOCKER, заснована на дисперсії наночастинок оксиду церію, захищає волокна деревини від руйнування, спричиненого впливом УФ-випромінювання.

Лакування виконуємо після висихання останнього шару бейцу. Пензликом лак рівномірно розподіляємо по поверхні деревини та залишаємо висохти. Найкраще для цього полаковану рамку підвішати. Через 24 год нанесений шар лаку висохне й можна приступити до подальшої роботи.

Заміряємо розміри місця для вставляння фото і вирізаємо скло. При цьому розміри скла слід зробити на 1 мм меншими. Скло можна приклеїти до рамки клеєм.

Вкладаємо на скло фото та фіксуємо його у рамці. Ось так легко і просто ми зробили рамку для дорогого серцю фото.

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua  

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine  

Джерело: www. sniezka .ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

 

Похожие статьи:
11.12.2017
3818
Несколько советов по самостоятельной установке межкомнатных дверей...
28.12.2023
2230
Узнайте, как изготовить лавку своими руками, а также какие материалы и инструменты для этого понадоб...
08.09.2023
1669
Сьогоднішній будівельний ринок гідроізоляції пропонує широкий асортимент рулонних бітумно-полімерних...
0001