РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Міні навантажувачі Сat® серії D - необмежені можливості

Які переваги мають міні-навантажувачі Cat® серії D
1086 26.10.2018 в 07:56


Електрогідравлічна система міні-навантажувачів Cat® серії D надає можливість точного, ефективного управління, яке не вимагає зусиль, а також має високий ступінь гнучкості налаштувань з урахуванням вподобань оператора. Вбудовані функції, такі як безперервний потік, повзуча швидкість, самовирівнювання у двох напрямках, а ще функція повернення в положення копання, максимізують продуктивність і ККД.



Особливості управління в навантажувачах серії D

  • Неперервний потік і повзуча швидкість. Для серії D характерне легке управління гідромеханічним навісним обладнанням внаслідок автоматизації безперервного потоку гідросистеми і лінійного зменшення швидкості трансмісії при збереженні повної потужності гідросистеми.
  • Функція повернення в положення копання. Зменшується тривалість робочого циклу, повертаючи підйомні важелі і ківш в заздалегідь задане положення натисканням кнопки.
  • Удосконалене індивідуальне налаштування дисплея. Оптимізується управління за допомогою 11 індивідуальних налаштувань, включаючи головний привід і чутливість навісного обладнання. Можна встановити до 50 кодів безпеки і використовувати дисплей для перегляду камери заднього виду.
  • Самовирівнювання в двох напрямках. На відміну від систем, що пропонують інші виробники, система електронного вирівнювання в двох напрямках Cat управляє навантаженням як під час підйому, так і опускання, а електронне уповільнення амортизує підйомні важелі при опусканні в кінці циклу, пом'якшуючи різкі зупинки.
  • Два варіанти управління. Cat вперше надає заводські варіанти ручного і ножного управління для міні-навантажувачів, малогабаритних гусеничних навантажувачів і навантажувачів підвищеної прохідності серії D, надаючи можливість вибору кращої схеми управління.

 

Вбудовані функції забезпечення комфорту і інтелектуальні системи управління дозволяють працювати на міні-навантажувачах серії D з максимальною продуктивністю протягом всього дня. Простора і ергономічна кабіна з герметичною цільною конструкцією створює чисту і тиху середу. Варіанти системи кондиціонування повітря і сидіння з пневмопідвіскою разом з панорамним оглядом створюють ідеальний комфорт. Сидіння обладнані високою спинкою і системою підігріву, що забезпечує неперевершений рівень комфорту як у закритій кабіні, так і під навісом. Сидіння, доступне в варіантах обробки шкірзамінником або тканиною, обладнано джойстиками для полегшення регулювання і підвищення ергономічності.



Інтелектуальна система управління перетворює педаль акселератора в педаль сповільнювача на максимальних обертах двигуна, забезпечуючи рівномірний рух і підвищену ефективність. Рівномірність подачі палива компенсує коливання педалі акселератора при русі по нерівній поверхні. Амортизація підвіски навісного обладнання зменшує розгойдування вантажу, що перевозиться і підвищує надійність його утримання. Система автоматично включається після досягнення порогової швидкості активації, яка встановлюється за допомогою багатофункціонального дисплея.

  

Ознайомтеся детальніше з моделями міні-навантажувачів серії D в розділі Міні-навантажувачі.

Джерело: zeppelin.ua
Інформація опублікована на правах реклами

Похожие статьи:
24.10.2018
1218
Інженери Cat® розробили набір інструментів, які входять в систему Minestar ™...
01.03.2022
2256
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1674
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001