РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Система Cat® MineStar ™ - технології безпеки від Caterpillar

Інженери Cat® розробили набір інструментів, які входять в систему Minestar ™
1219 24.10.2018 в 08:00

Робота в небезпечних, природних умовах завжди пов'язана з ризиком. Саме тому кожна компанія - розробник родовищ повинна турбуватися і приділяти достатньо уваги до забезпечення безпеки своїх співробітників. Як захистити людей, і при цьому підвищити ефективність? У цій складній задачі на допомогу прийдуть передові технології компанії Cat®. А саме - Cat® Minestar ™. Це технологічне рішення допоможе знизити рівень витрат, забезпечити безпеку працівників і при цьому збільшити рівень доходів.




Cat® Minestar ™ - це набір інструментів, система, яка повністю контролює процес видобутку копалин. Все, що потрібно - це налаштувати і запустити систему. Надалі - вона сама оцінює можливості і ризики, стежить за технічним станом машин, підбирає стратегію управління автопарком. 
Інженери Cat® розробили набір інструментів, які входять в систему Minestar ™: Fleet, Terrain, Detect, Health і Command. Ці можливості доступні до установки в комплексі або окремо.


1) Fleet. Цей інструмент - незамінний помічник на робочих майданчиках. Система покращує управління всіма типами операцій з обладнанням. Важливим є те, що вона здатна працювати з обладнанням інших виробників. Система Fleet працює за обраними сценаріями, але при цьому аналізує можливість і вплив змін в роботі. Це дозволяє скоротити простої, максимально підвищити ефективність і контроль над процесом.


2) Terrain. Система Terrain працює безпосередньо з розробкою родовищ. Цей інструмент відповідає за процес буріння і проведення вибухових робіт. Перед оператором знаходиться дисплей, на якому, в процесі аналізу, відображається інформація про грунт, можливі ухили і небезпечні зони. Також система точно показує місцезнаходження кожної машини.


3) Detect. Функціонал Detect відповідає безпосередньо за оглядовість. Численні датчики і камери дозволяють дуже точно стежити за робочими під землею і контролювати їх робоче середовище. Також, завдяки системам розпізнання об'єктів і навігації, оператор, який знаходиться перед дисплеєм, володіє точною інформацією про відстань до інших машин і їх характеристиках.


4) Health.Цей інструмент знає все про ймовірні збої в роботі з обладнанням. Система Health відповідає за стратегію ремонту та обслуговування машин, планує ці процеси. Така інформація дозволяє працювати без збоїв і непередбачених труднощів.



5) Command.Інструмент Command - це всеосяжна інформація про роботу. Він об'єднує технології всіх функціоналів Cat® Minestar ™ для повного використання як автономних і напівавтономних, так і віддалених систем для гірських робіт.

Дізнавайтеся повну інформацію про всі можливості технологій Cat® з нами. У наступних статтях ми докладно розглянемо кожен інструмент системи Cat® Minestar ™ і розповімо як створити безпечну ділянку гірських видобувань. Підпишіться на розсилку новин та будьте в курсі!

Детальніше: https://www.zeppelin.ua/ua/industry/minestar/

Джерело: zeppelin.ua 
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
10.10.2018
1210
Навантажувачі Caterpillar відрізняються великою зносостійкістю комплектуючих і високоякісним укомпле...
01.03.2022
2279
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1693
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001