РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.490 39.990 39.545
EUR 41.940 42.541 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Вікно, по якому можна ходити

Сучасна архітектура стрімко видозмінюється, міняючи свої форми та характеристики. Будинки з пласкими дахами стають сміливою альтернативою традиційному будівництву
1571 25.07.2018 в 08:58



Сучасна архітектура стрімко видозмінюється, міняючи свої форми та характеристики. Будинки з пласкими дахами стають сміливою альтернативою традиційному будівництву. Розвиток сучасних технологій дає можливість будувати герметичні та термоізоляційні стелі. А простір на пласкому даху використати як терасу, місце для відпочинку на свіжому повітрі чи невеличкий сад. Єдиним питанням залишається освітлення приміщення під пласким дахом. І тут на допомогу прийдуть вікна для пласких дахів, які наповнять приміщення природним світлом.

Схилившись до рішення про будинок із пласким дахом, треба добре проаналізувати його «слабкі» місця. Вікно для плаского даху повинно бути в першу чергу енергозберігаючим та володіти високими термоізоляційними характеристиками. Вікна компанії FAKRO поєднують в собі високу функціональність та відмінні термоізоляційні параметри.

Серед усього асортименту товарів для пласких дахів FAKRO звернемо увагу на вікно DXW – вікно, яке пропонує кардинально нові можливості в користуванні пласкими дахами. Ця новинка стане чудовим рішенням в забудові тераси на пласкому даху, адже дозволяє використати ідеально пласку поверхню даху та зберігає властивості дахового вікна.

Вікно DXW – невідкривальне вікно, по якому можна вільно ходити.  Спеціальна конструкція  з підвищеною стійкістю до навантаження та застосування покриття проти ковзання дозволяє безпечно та комфортно переміщатись по вікну, а значить ефективно використати всю площу  плаского даху для тераси. Вікно для пласких дахів DXW оснащене двокамерним пасивним склопакетом і характеризується дуже хорошою термоізоляцією вікна Uw = 0,70 Вт/м²С. Використовуючи таке рішення, можна заощаджувати на енергії, а значить на коштах для опалення приміщення під пласким дахом.

Конструкція вікна DXW дозволяє застосовувати внутрішні аксесуари, які ефективно захищають від надмірного сонячного освітлення та служать елементом декору для інтер’єру. Обслуговування внутрішніх аксесуарів легке та комфортне завдяки розсувному телескопічному стержню ZSD. Внутрішні аксесуари приємно затемняють приміщення під пласким дахом, творячи затишну та комфортну атмосферу.

Безумовно будинки із пласкими дахами мають як свої плюси, так і мінуси, але прийнявши рішення на їх користь слід пам’ятати, що товари для пласких дахів FAKRO забезпечуть Вам велику кількість природного світла, енергоефективність, зручне обслуговування та герметичність, а значить ефективне використання як приміщення під пласким дахом, так і терасу на даху плаского будинку.

Джерело: fakro. com.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
17.04.2018
6539
У популярного сегодня строительного материала — газобетона, есть несколько недостатков. Один и...
27.07.2021
1530
Великий досвід роботи дозволяє підприємству без проблем зводити найрізноманітніші типи споруд. Перев...
31.05.2021
1674
Какие преимущества покупки квартиры от застройщика и как обезопасить себя при покупке новостроя...
0001