РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.472 EUR: 42.183
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.472
EUR 40.000 41.000 42.183
USD 39.500 39.830 39.472
EUR 42.250 42.850 42.183
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Разом на шляху до успіху: 60-річний ювілей бренда SEM

Історія компанії Caterpillar (Qingzhou) Ltd., яка раніше була відома як Shandong SEM Machinery Co., Ltd, сягає своїм корінням в 1958 рік. 60 років по тому, після труднощів і їх подолання, вона стала одним з найбільш значущих виробників техніки в Китаї, а техніка, що випускається під маркою SEM, завдяки високій якості відома більш ніж в 80 країнах і регіонах світу
1230 28.02.2018 в 08:46


Історія компанії Caterpillar (Qingzhou) Ltd., яка раніше була відома як Shandong SEM Machinery Co., Ltd, сягає своїм корінням в 1958 рік - рік появи першого підприємства на березі річки Міхе в місті Цинчжоу (провінція Шаньдун, Китай). 60 років по тому, після труднощів і їх подолання, вона стала одним з найбільш значущих виробників техніки в Китаї, а техніка, що випускається під маркою SEM, завдяки високій якості відома більш ніж в 80 країнах і регіонах світу.


За минулі 60 років з маленького підприємства з восьми будиночків з солом'яною стріхою і п'яти майстерень в районі Міхе міста Цинчжоу (провінція Шаньдун, Китай) бренд SEM виріс в промислову зону міжнародного масштабу. Штат збільшився з 22 працівників до 1800 висококваліфікованих фахівців. Невелика фабрика з виробництва сільськогосподарських інструментів стала заводом, який випускає близько 40 різних моделей колісних навантажувачів, ущільнювачів грунту, автогрейдерів і гусеничних тракторів. Географія поставок розширилася з території провінції Шаньдун до більш ніж 80 країн і регіонів. Бренд SEM досягнув видатного успіху.

У 2003 році в місті Чжухай компанії Caterpillar і SEM підписали меморандум про взаєморозуміння, який ознаменував для SEM початок співпраці з найбільшим машинобудівним підприємством в світі. Формальне приєднання компанії SEM до компанії Caterpillar відбулося в 2008 році. З тих пір будівельна і дорожня техніка, що випускається під маркою SEM, займає гідне місце в асортименті Caterpillar.

Меморандум про взаєморозуміння компаній Caterpillar і SEM був підписаний в Чжухаї в 2003 році

У 2016 році керівництвом компанії Caterpillar після проведення консультацій з радником із просування і позиціонування було затверджено формулювання «SEM - бренд компанії Caterpillar». У 2017 році розвиток бренду SEM стає одним з ключових напрямків реалізації оновленої міжнародної стратегії компанії Caterpillar.

У 2018 році на честь 60-річного ювілею бренду SEM компанія Caterpillar планує провести урочисті заходи за участю постачальників, дилерів, клієнтів і ділових партнерів. Першим етапом організації урочистих заходів стала розробка спеціального логотипу та візуалізації бренду, а також окремого слогана, присвяченого 60-річній історії розвитку.



Основним елементом логотипу виступає число «60», причому цифра «0» виконана у вигляді земної кулі з картою світу, що символізує міжнародний характер діяльності SEM. Металевий відлив відсилає нас до важкого машинобудування, основною сировиною для якого є сталь, і одночасно демонструє прихильність передовим технологіям, з якими асоціюється колір high-tech, підкреслюючи тим самим досягнення і репутацію бренду SEM.

Нова візуалізація на честь 60-річчя бренда SEM

П'ять доріг з різними покриттями на головному банері говорять про те, що техніка SEM відмінно справляється з виконанням різноманітних робіт в будь-яких умовах. Так, наприклад, машини SEM використовуються для виконання робіт в сферах будівництва, сільського господарства, архітектури та лісового господарства, для яких характерні зовсім різні умови. З іншого боку, п'ять доріг - це партнери SEM: клієнти, дилери, постачальники та ділові партнери - ті, хто допомагає в досягненні поставлених цілей. Яскраві точки на карті відображають концепцію послідовного розвитку: бренд SEM продовжить розвивати виробництво в Китаї і буде розширювати бізнес за рахунок активного освоєння світового ринку. Архітектурні елементи на задньому плані - головні визначні пам'ятки ключових для компанії регіонів - так ми висловлюємо повагу і подяку клієнтам з цих країн.

Разом на шляху до успіху 

Слоган, присвячений 60-річній історії розвитку бренду SEM

Всі 60 років існування бренду SEM мережа дилерів і постачальників розширювалася, активно допомагаючи клієнтам в становленні і розвитку бізнесу. Весь цей час ми працювали пліч-о-пліч, прагнучи досягти спільної мети. Нам вдалося не тільки домогтися високих результатів, але і створити основу для успішного майбутнього.

Розробка логотипу, візуалізації і слогана в честь 60-річного ювілею служать визнанням досягнень бренду SEM компанією Caterpillar і говорять про очікування нових досягнень. Спільними зусиллями брендів, що їй належать, компанія Caterpillar допоможе своїм клієнтам побудувати краще майбутнє.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
08.12.2017
1220
Розробники працюють над тим, щоб автоматизувати виконання рутинних операцій та підвищити точність ви...
01.03.2022
2283
Особливості ремонту вузлів ходової частини гусеничного екскаватора...
24.02.2022
1697
Основні технічні показники і експлуатаційні особливості фронтальних навантажувачів компанії Hyu...
0001