РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» підсумував річні фінансові результати і визначив цілі на 2018 рік

СТАР ТРЕЙД ГРУПП – одна з компаній, що була задіяна в у постачанні обладнання для будівництва саркофагу на Чорнобильській АЕС
1650 28.02.2018 в 08:45



Нагадаємо, що компанія СТАР ТРЕЙД ГРУПП – одна з компаній, що була задіяна в у постачанні обладнання для будівництва саркофагу на Чорнобильській АЕС.

Підводячи підсумки 2017 року, компанія ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП», що спеціалізується на реалізації обладнання для робіт на висоті, відмічає стрімке зростання роздрібного продажу. Порівняно з попереднім періодом (2016 роком) відбулося збільшення реалізації продукції на 59% і зміцнення позицій серед конкурентів. Завдяки таким досягненням, компанія зайняла стабільні лідируючі місця на ринку будівельного риштування в Україні.

За підсумками 2017 року, річний об’єм продажу ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» – компанії, що спеціалізується на реалізації обладнання для виконання робіт на висоті, склав 6 500 000 грн. У порівнянні з минулим 2016 роком компанія збільшила об`єм роздрібного продажу на 59 %.

Відносно молодий представник українського ринку, який успішно заявив про себе близько 3-х років тому, ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» продемонстрував стрімке зростання та стабільний розвиток. Експерти називають компанію прикладом в сфері обслуговування клієнтів завдяки умілому поєднанню ефективного менеджменту, інноваційного підходу, володінню ринкової ситуації. 

Сучасна будівельна галузь демонструє легке пожвавлення. Серед забудовників збільшується попит на обладнання для проведення будівельних робіт на висоті. При цьому головній акцент припадає, головним чином, на придбання якісного продукту за помірною ціною. Тенденція пожвавлення попиту особливо стає помітною на фоні застою минулих років: світова криза, відсутність вигідних умов кредитування, низька купівельна спроможність.

Завдяки потужним можливостям, ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» здатна задовольнити потреби клієнтів в якісному будівельному обладнанні. Компанія співпрацює з фізичними і юридичними особами. Власне виробництво та самостійна реалізація через офіційний інтернет-магазин Vyshka.kiev.ua сприяють збільшенню продажу продукції вроздріб та гуртом, будь-якою партією.

Окрім власного виробництва, компанія спеціалізується на збуті високоякісного обладнання для будівельних робіт на висоті відомих українських та європейських виробників. Прямі закупівлі та  співпраця без широкої мережі посередників дають можливість підтримувати доступні ціни для вітчизняного споживача.

Намагаючись задовільнити попит гуртового клієнта, в ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» пропонують будівельне риштування за вигідними цінами, зі знижками. Завдяки професіоналізму персоналу, наявним технологічним ресурсам, організація здатна поставляти великі обсяги продукції за короткий проміжок часу.

Під час будівництва саркофага для Чорнобильської АЕС, ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» поставила в термін, вказаний в договорі, будівельне риштування, загальним об’ємом 1300 кв. м, а також вишки тури в кількості 40 штук. Такі та будь які інші гуртові замовлення потрібної кількості постачаються в обмежений термін.

Сьогодні ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» успішно співпрацює з такими відомими підприємствами України, як: винно-коньячний завод «Шабо», Київський авіаційний завод «АВІАНТ» (Антонов), будівельна компанія «КАН Строй», Українська державна будівельна корпорація «УКРБУД», Дністровська ГЭС, Хмельницька АЭС, Головне управління поліції в Київській області.

В 2018 році компанія ТОВ «СТАР ТРЕЙД ГРУПП» планує налагодити співпрацю з дилерською мережею. Компанія планує зайняти лідируючі позиції не тільки в роздрібному, але й у гуртовому продажу на території України.

Джерело: vyshka.kiev.ua
Інформацію розміщиено на правах реклами

Похожие статьи:
16.02.2018
4532
Выбор фасадной системы зависит от назначения объекта, бюджета и архитектуры будущего здания...
15.02.2024
542
Різновиди ангарів та переваги співпраці з компанією «СЕРВІСБУД»...
20.11.2023
2429
Читайте, що є головною артерією при проєктуванні мостів та на що звернути особливу увагу, щоб не дов...
0001