РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.343 EUR: 42.691
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.343
EUR 40.000 41.000 42.691
USD 39.180 39.515 39.343
EUR 42.320 42.839 42.691
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Іван Салій: 20 років - Слобожанська Будівельна Кераміка

Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів розповідає про досягнення СБК
3993 21.11.2017 в 10:15



Новітні технології, автоматизоване і роботизовано обладнання в Україну завела компанія «СБК».

Абсолютно новий рівень виробництва і якості продукції, яке експортується в більше 10-ти країн.

12 травня 2017 року під час бізнес туру «Вітчизняні будівельні матеріали – шанс оновлення міст та регіонів України» делегація Спілки відвідала і уже під вечір, уже і почало темніти в м.Ромни цегельний завод «СБК-Ромни».

І далеко, і давно збудований завод переоснащується, поступово оновлюється, але продукція гідна і для внутрішнього ринку і для експорту, аж до Ізраїлю...і опановують цеглу ручного формування для євроринку...

У них теж як традиція – капличка, зразки цегли, виставкові площі, лозунги: «Нічого не приховуємо. Нехай бачать, наздоганяють, а ми уже пішли далі...»



12 липня 2017 року під час чергових Загальних зборів учасників Спілки Президент ПрАТ «Слобожанкська Будівельна Кераміка» Далічук Ігор Євгенійович розповів про власний успішний досвід ефективності інвестицій в розвиток підприємства та перспективи будівельної кераміки в Україні.

Ігор Євгенійович професійно і масштабно інформував учасників про стан світової економіки та шляхи адаптації управління підприємствами України до європейської практики після відомої економічної кризи 2008: вони управління уже змінили, а ми запрягаємо поволі...

Генеральний директор ПрАТ «Слобожанська Будівельна Кераміка» Кравченко Олександр Олександрович представив технологічні інновації і конкурентні переваги підприємства, якість і асортимент мають значний експортний потенціал. 

Збори зібрали аншлаг Учасників Спілки та гостей. Цікаве підприємство і висококваліфікована продвинута команда.
В ході індивідуальних переговорів Учасників Спілки напрацьовані пропозиції для спільних проектів.

26 жовтня 2017 року відбулося відкриття першого українського Бутика цегли в офісі компанії «Слобожанська будівельна кераміка».

Бутик цегли – це унікальний майданчик для надання інформаційної підтримки та обміну ідеями фахівцями будівельної сфери.

Бутик цегли має й іншу мету: пізнавальну, адже тут кожен гість зможе ознайомитися з історією цегли від стародавніх часів до сьогодні. А ще це місце:
• зустрічі архітекторів та експертів будівельної галузі
• дозвілля всієї родини, адже тут працюватиме дитяча зона з конструктором у вигляді цеглинок.

«Бутик цегли дасть змогу кожному покупцеві прийти та обрати те, що він шукає. Ми прагнемо бути ближчими до споживача, тож у такому офісі продажу кожен зможе подивитися наше портфоліо, взяти в руки цеглину чи поставити будь-яке питання експерту. Наші фахівці водночас зможуть надати кваліфіковану допомогу, відповісти на запитання та підібрати будь-який варіант цегли для будівництва: від економ до преміум-класу. Крім того, тут людина зможе побачити свій спроектований будинок на екрані й обговорити з експертом усі нюанси. Звісно, ми також хочемо, щоб кожен відвідувач бутика почував себе якнайкраще, тож плануємо облаштувати тут дитячу зону, де можна буде з маленьких цеглинок «СБК» зібрати гірку, дім чи створити восьме чудо світу», — розповідає Президент компанії «Слобожанська будівельна кераміка» Ігор Далічук.



На сьогодні у Бутику цегли можна побачити близько 100 видів лицьової цегли та стінові керамічні блоки. Їхня унікальність полягає в тому, що ці матеріали вироблені за унікальною екологічною технологією, що підтверджена екосертифікатом Gen Member Міністерства охорони довкілля Ізраїлю. До речі, «Слобожанська будівельна кераміка» — єдина компанія в Україні, яка має подібну відзнаку.



«2017-тий був складний, але цей рік для нас знаковий, адже нам виповнилося 20 років. Між іншим, «СБК» не лише зберегла своє лідерство, але й зміцнила його, бо ми виходимо на нові рубежі. Зокрема, й сьогоднішній захід – це абсолютно новий формат ведення бізнесу для того, щоб ефективно та контактно співпрацювати з кінцевим споживачем і тими, хто зацікавлений в нашій продукції. Компанія «СБК» активно працює на різних континентах у 14 країнах світу. Ми знаходимо нових партнерів та реалізуємо нові проекти. — каже Олександр Кравченко, Генеральний директор «Слобожанської будівельної кераміки».

Під час відкриття Бутіку цегли була представлена колекція старовинної клеймованної цегли, яка налічує 142 експоната, виготовлених в різних куточках України в період з середини XIX до 40-х років ХХ ст. Кожна цеглина має індивідуальне клеймо виробника, що дозволяє простежити історію промислового розвитку України цього періоду. Серед примірників є і цеглини з графськими і баронськими печатками. = Автор і власник колекції - краєзнавець Віктор Іванов. Виставку привезли до Києва на кілька тижнів з Краматорська.



«Люди не хочуть жити в однотипних з точки зору архітектури та дизайну, будинках, - каже організатор, президент ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка» Ігор Далічук. - Виникають питання не тільки за матеріалами, з яких будувати будинок, але і як він надалі буде експлуатуватися. У відповідь на ці та інші питання було створено Бутік цегли - бізнес-майданчик для надання інформаційної підтримки, обміну ідеями, обговорення нових перспективних напрямків будівельної галузі. Тут створені всі умови, щоб споживач міг побачити всі варіанти свого майбутнього будинку: колір вікон, даху, дверей. Можна подивитися на цеглу, відчути його на дотик, а також визначитися з ідеальним варіантом стіни».

Особливо символічно й важливо, що Гала-концерт трьох видатних маестро відбувався у ювілейний - 20 рік компанії СБК, яка мала честь бути головним меценатом проекту «ТРИ С».

За підсумками проекту та з ініціативи компанії «СБК» було видано та презентовано спеціальне видання музикального диску з концертних творів та програм видатних маестро – учасників проекту, які були записані в різні роки та зберігались в архівах Держтелерадіо України.



Ігор Далічук, Президент ПрАТ «Слобожанська Будівельна Кераміка», в свою чергу, висловив свою позицію: «Бізнес має не лише займатись створенням робочих місць, він повинен також підтримувати культуру. Ми надзвичайно пишаємося, що маємо честь бути сучасниками таких видатних композиторів, як Мирослав Скорик, Євген Станкович і Валентин Сильвестров. Кожен із них - автор окремої сторінки в музичній історії нашої держави. І ми, створивши по цеглинні проект « ТРИ С», сподіваємося передати це національне надбання наступним поколінням».



Були нагороди і вітання, спілкування з видатними митцями і Визнання Спілки.

Президент
Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів
Іван Салій

Джерело: Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

Похожие статьи:
30.01.2017
5678
Татьяна Колчанова, директор по развитию Украинского Центра Стального Строительства представила обзор...
22.03.2021
2325
Багато хто вважає за краще економити на утепленні фундаменту і цоколю. Чи дійсно потрібне утеплення ...
27.04.2020
2438
Почему жилье в новых домах все увереннее держит первенство?...
0001