РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Яким брамам віддають перевагу у Хмельницькому? Брама-Маркет у Львові розповідає про відмінності між секційними та розпашними воротами

Секційні чи розпашні ворота: що обрати?
1048 06.11.2017 в 16:08



Починаючи будівництво гаражу одразу виникає питання, яку браму обрати. Найпоширеніші типи — розпашні та секційні. Вони суттєво відрізняються, як за зовнішнім виглядом, так і за експлуатаційними можливостями. Сьогодні brama-market.lviv.ua розповість про їх недоліки та переваги. Якщо бажаєте познайомитись з теплими воротами з сендвіч-панелей переходьте за посиланням — https://brama-market.lviv.ua/products/category/kruzik-vorota-garazhni.

Переваги встановлення секційних моделей

Конструкція підйомних воріт — полотно, що складається з сендвічів з’єднаних проміжними петлями. При відкритті полотно пересувається в гору фіксуючись під стелею.

Переваги секційних гаражних воріт:

1. Безпечність використання. Майже всі сучасні виробники при виготовленні воріт на гараж передбачають захисний механізм від защемлення пальців. Фотоелементи не дозволяють зачинятись, якщо в проємі знаходиться людина.

2. Захист від злому. Це, звичайно, основна функція гаражних воріт, яку секційні моделі виконують на 100%. По-перше, розміщення секцій та прилягання полотна до корпусу не дозволяють підважування. По-друге, встановлюють ригельні замки та автоматичні приводи.

3. Тиха робота. Хід воріт плавний і звуків немає.

4. Спосіб управління. Власник може самостійно обрати ручне чи автоматичне керування встановлювати. Перший варіант в початковому комплекті. Щодо автоматики — необхідне встановлення електроприводу.

5. Зовнішній вигляд. Оформлення панелей безперечно радує різноманіттям.

6. Довговічність. Ворота з торсійним механізмом витримують до 25 000 повних робочих циклів, тобто приблизно 17 років.

7. Захист від погодних негараздів. Добре протистояють дії вітру та зберігають комфортну температуру. Антикорозійні властивості допомагають боротись з впливом вологи та речовин з атмосфери.

Якщо говорити про недоліки, то це вища вартість (від 550 євро). Помітимо, що періодично необхідно перевіряти механізми системи.

Переваги та недоліки двостулкових ворітних систем

Розпашні моделі — класичний варіант, котрий з давніх часів використовується в гаражному будівництві. Конструкція складається з двох стулок, рами та петель. Відгуки про розпашні ворота позитивні від людей, що цінять традиції.

Переваги встановлення розпашніх воріт:

1. Простий монтаж. При відповідних вміннях нескладно зробити самостійну установку.

2. Спосіб управління. Як і в попередньому випадку, може бути ручним або автоматичним.

3. Вартість. Такі брами коштують менше ніж секційні. Кінцева ціна залежить від розміру та дизайну. Наприклад, моделі з сендвічів коштують дорожче ніж з профнастилу.

До недоліків можна віднести складність подальшого сервісного обслуговування, оскільки постійно треба стежити за станом комплектуючих. Низькі теплоізоляційні властивості (включення, моделі з сендвічів). Вартість автоматики вища.

Які послуги пропонує «БРАМА-МАРКЕТ» у Хмельницькому?

Ви можете зробити замовлення відвідавши brama-market.lviv.ua. У нас представлено широкий вибір ворітних систем. Телефонуйте за номерами +38 (067) 348-83-99 або +38 (050) 160-46-11 та отримайте найповнішу інформацію по останнім новинкам та пропозиціям. Для того щоб поглянути на макети панелей, приводів та аксесуарів своїми очима приходьте в офіс «БРАМА-МАРКЕТ» у Хмельницькому (вул. Озерна, буд. 16).

Вартість буде розраховано за 5 хвилин. Вам покажуть варіанти фактур та оформлення панелей. Отримаєте відповіді на всі питання. Монтаж робимо по всій країні. Гарантія — 3 роки.

Джерело: brama-market.lviv.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
27.02.2024
1590
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2436
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001