РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.343 EUR: 42.691
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.343
EUR 40.000 41.000 42.691
USD 39.180 39.515 39.343
EUR 42.320 42.839 42.691
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Колірні рішення в інтер’єрі

Які кольори варто підбирати, аби ваші кімнати були красивими та затишними, та яка фарба допоможе досягти максимального ефекту - поради спеціалістів
1841 17.08.2017 в 09:27




Колір для людини – доволі суб’єктивна субстанція, тому при його виборі для облаштування помешкання важливими є уподобання, потреби і, зрештою, модні тенденції. Однак варто пам’ятати про психологічні й оптичні властивості кольорів, які тісно пов’язані із функціональним призначенням приміщення, його розмірами та освітленням.

Колір може збуджувати, заспокоювати, мобілізувати та сприяти концентрації уваги. За його допомогою можна оптично модифікувати інтер’єр – розширювати або звужувати, підвищувати або знижувати, виокремлювати зони, тобто безпосередньо впливати на простір помешкання.

Колір є визначальним в інтер’єрі, відповідно до якого підбирають меблі, текстиль та інші аксесуари - це усе разом і створює певний стиль оформлення помешкання чи окремого приміщення.

Виробники фарб приділяють особливу увагу не лише технологічним характеристикам, але й кольорам та відтінкам своєї продукції, пропонуючи цікаві кольорові рішення з метою задоволення потреб ринку і, відповідно, враховуючи смаки та уподобання споживачів.


Саме такі критерії є визначальними у розробці цьогорічних модних трендових кольорів відомого виробника лакофарбової продукції компанії «Снєжка-Україна». Так, уже кілька років поспіль на піку популярності екологічність та природна свіжість в інтер’єрі, що повною мірою відображається у природних відтінках зеленого кольору створеного фахівцями компанії тренду «Міський садівник». Оздобити помешкання у теплих природних кольорах жовтого, охри, теракоти, глини та обрати улюблений відтінок можна за допомогою тренду «Суть речей», який покликаний повернути людину до народних ремесел. Тренд з мистецькою назвою «Акварель» передбачає поєднання пастельних кольорів, ключовими серед яких є рожевий холодного, теплого й тілесного відтінків. Тренд «Техніколор» пропонує споживачеві повернутися до популярних мотивів вісімдесятих з характерним контрастом кольорів: чорного, білого, червоного, жовтого, синього. Характерною для тренду «Сутінки кольору» є комбінація темних відтінків, що дає змогу створити неповторний та вишуканий інтер’єр у помешканні.


Як бачимо, палітра цьогорічних кольорових рішень ТМ Śnieżka – надзвичайно різнобарвна, і кожен може знайти свій улюблений відтінок у інтер’єрних фарбах продукції цього бренду.

Окрім того, для ремонту слід обрати таку фарбу, яка б довгі роки зберігала міцність та яскравість кольору фарбового покриття, а отже, красу й привабливість інтер’єру. Реалізувати такі завдання можливо за допомогою емульсійної латексної фарби Śnieżka Nature.

Спеціальні компоненти продукту забезпечують його високі технологічні характеристики та сприяють створенню абсолютно безпечного для здоров’я мешканців та стійкого до бруду й багаторазового миття покриття. Пофарбовані Śnieżka Nature стіни «дихають», тобто є газо- та паропроникні), що свідчить про високу екологічність фарби, яку рекомендують для використання у приміщеннях, де проживають люди, схильні до алергії, за що матеріал отримав спеціальний Сертифікат Національного інституту гігієни Польщі.

Фарба Śnieżka Nature має відмінну покривну здатність та хороший розхід, що дозволяє при одношаровому нанесенні виробу пофарбувати з однієї літри до14 м²(залежно від основи або підготовки поверхні). Одного-двох шарів фарби цілком достатньо, аби отримати якісне декоративне покриття. Окрім того, добавка Teflon™ полегшує очищення бруду на пофарбованих поверхнях, що є абсолютною запорукою завжди чистого та привабливого вигляду омріяного інтер’єрного стилю.


  

Наносити фарбу на міцну основу дуже легко, оскільки матеріал не розбризкується. Палітру кольорів Śnieżka Nature складають 56 відтінків, яких цілком достатньо , аби отримати улюблений колір та створити неповторний інтер’єр, який не лише тішитиме око, але слугуватиме багато років. 

Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: press.releases@sniezka.ua

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Джерело: sniezka.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
10.08.2017
2646
Специализированные алюминиевые профили являются наиболее эффективным и экономичным способом пассивно...
27.02.2024
1491
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2389
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001